Met een barbecue pakket begint je voorjaar!

Als we de eerste zonnestralen op onze huid voelen, lonkt de buitenlucht. Daarmee ook het genot van gezellig tafelen buiten. Voor wie optimaal wil genieten van een compleet en gevarieerd etentje in de buitenlucht steken wij onze handen graag uit de mouwen. Met plezier verwennen wij jou en je disgenoten met een barbecue pakket. Met zo’n pakket ben je verzekerd van kwaliteitsproducten en je spaart tevens een hoop tijd. We zorgen ervoor dat je bestelling volgens afspraak, netjes en tijdig wordt aangeleverd. Steek de BBQ aan en het feestmaal kan beginnen!

BBQ op maat.

Hoe ziet zo’n barbecue pakket eruit? Tja, dat kun je helemaal zelf bepalen, of je laat je verrassen! Je kunt complete pakketten bestellen. Je kunt via de site je bestelling opgeven zodat we aan de hand van de wensen van jou (en je gasten) het pakket netjes in orde maken. Graag stellen we ook het barbecue pakket samen, in overleg met de klant. Alles is mogelijk, het mag namelijk aan niets ontbreken en daar zorgen we samen voor. Bepalend voor een geslaagd barbecue pakket is de vraag, wie zit er aan tafel? Eerder gaven we al aan, we zorgen voor een gevarieerd etensmaal waarmee je alle gasten verwend.

Wat schaft de BBQ?

Kort antwoord: wat je maar wenst. Het barbecue pakket omvat steeds heerlijk vlees van de beste kwaliteit. De samenstelling wisselt, op basis van de wens van de klant. Op onze website vind je alle informatie met een overzicht van door ons samengestelde basispakketten. Ook is het mogelijk om je eigen pakket via de site samen te stellen. Ons assortiment vlees is ongekend: van steaks en speklapjes tot Duitse braadworstjes en maïskip filet lapjes… heerlijk gemarineerde karbonades, scampi spies, shaslick… ga zo maar door. De keuze is onuitputtelijk! Graag zorgen we, samen met jou, voor een onvergetelijke barbecue avond. De voorpret begint al met het uitkiezen van je barbecue pakket. We wensen je een fantastisch BBQ-maal!

Kies voor een eetborden set van The Table om de gerechten op unieke wijze te presenteren aan jouw vrienden en/of familie!