Dit zijn de drie trends op het gebied van gebaksvitrines

Quinoa eten

Misschien heb je het zelf al opgemerkt, maar steeds meer en meer duiken de Alleenstaande gebaksvitrine op bij bakkerijen, slagerijen, viswinkels en andere speciale winkels voor voedingsmiddelen. Waar komt deze trend van de Alleenstaande gebaksvitrine eigenlijk vandaan? 

In de horeca- en voeding wereld is er steeds meer een behoefte om transparanter te zijn naar de klant toe. Dit gaat bijvoorbeeld niet alleen om het verstrekken van informatie over wat voor voedingsstoffen het event dat een winkel verkoopt, maar ook op de manier hoe je je producten vertoont naar de klanten toe. En hoe kun je dit beter doen dan door het op display te zetten in een Alleenstaande gebaksvitrine? Lees verder meer wat nog andere trends zijn op het gebied van gebaksvitrines.

1: een blast chiller en een gebaksvitrines samen aanschaffen 

Een Blast chiller kopen en een gebaksvitrine tegelijkertijd: het lijkt als een paar dat niet echt bij elkaar hoort, maar ze delen eigenlijk best wel veel gelijkenissen! Net zoals een gebaksvitrine is een blast chiller een veel gebruikte product in de horeca om voedsel in op te slaan. Dit is dan voornamelijk voor een lange tijd, terwijl gebaksvitrines vaak de intentie hebben om voedingsmiddelen voor een kortere periode op te slaan. Horeca ondernemers willen immers dat hun producten gekocht worden en als hun gebak te lang erin staat, dan zal het aan de einde van de dag hoogstwaarschijnlijk worden weggegooid. 

Volgens de meeste horeca ondernemingen is een Blast chiller kopen, naast een gebaksvitrine, essentieel voor het runnen van hun bedrijf. Deze producten zijn namelijk gewoon onmisbaar: hoe anders wil je jouw producten bewaren? Geen wonder dus dat een  Blast chiller kopen

2: een gebaksvitrine voor de opening van de onderneming

Gebaksvitrines worden niet alleen geplaatst in de winkel zelf. Integendeel, nu is het ook een trend om ze voor de deur te plaatsen. Het is namelijk een echte eyecatcher en kan dus op een simpele manier nieuwe klanten aantrekken naar de winkel. Belangrijk is wel dat je natuurlijk jouw producten mooi neerzet in de vitrine.

3: een gebaksvitrine in het midden van de winkel

Waarom zou je een gebaksvitrine per se bij de toonbank moeten neerzetten? Veel horeca ondernemingen gaan nu veel speelser om met de inrichting van hun horeca plek om zo anders te zijn dan andere lokale plekken.