Hoe je nieuwe keuken inrichten?

Volg onze eenvoudige ideeën voor keukenontwerp om uw bestaande keuken te transformeren of een nieuwe keuken te creëren die stijlvol en praktisch is.

Het transformeren van uw keuken is een spannende onderneming, maar het kan lastig zijn om te weten waar u moet beginnen. Onze keukenontwerp ideeën helpen u om de keuken van uw dromen te creëren, ongeacht uw budget.

Van het kiezen van de juiste keukenindeling tot het perfectioneren van de verlichting, lees hieronder voor ideeën voor keukenontwerp om u te inspireren.

Bekijk voordat u koopt – of zelfs maar begint met het proces – onze gids voor de beste keukenmerken om erachter te komen welke bedrijven met de hoogste en laagste rating zijn. Klanten hebben ze beoordeeld op duurzaamheid, klantenservice en prijs-kwaliteitverhouding. Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u altijd veel inspiratie opdoen!

Als mensen aan hun ultieme keuken denken, stellen ze zich vaak een weelderig kookeiland voor. Keukeneilanden zijn er in vele soorten en maten – en vervullen verschillende doeleinden. Zij zijn:

  • ideaal voor extra opslag en kan een verscheidenheid aan opslagopties omvatten
  • een geweldige manier om een ​​ontbijtbar of zitgelegenheid in uw keuken te creëren
  • perfect om een ​​statement of blikvanger in uw keuken te maken
  • een gemakkelijke manier om meer ruimte op het werkoppervlak te creëren
  • handig voor het huisvesten van keukenbenodigdheden, zoals een kookplaat
  • een goede manier om uw keuken te ‘zone’en als uw huis open is.

Bedenk hoe u het gaat gebruiken in relatie tot de rest van uw keuken. Waar wil je het voor hebben? Welke invloed heeft het op de werking van de rest van uw keuken? Als je dat eenmaal weet, kun je duidelijker zijn over welke maat en welk type je moet krijgen, en hoe je het moet plaatsen.