Yakitori bbq voor de lekkerste gerechten
In Japan is een Yakitori bbq een symbool van binden met elkaar en het gezellig hebben. In Japan kan je een barbecue als deze vrijwel in elk restaurant vinden. Een barbecue als deze wordt gebruikt om heerlijke Yakitori spiesjes te maken en natuurlijk veel andere heerlijke gerechten zoals wagyu steak die je heerlijk kan searen. Je kunt ook vis en schaaldieren goed op een grill als deze maken, direct een vis bakken is geen probleem voor een barbecue als deze. Ook groente en fruit zullen heerlijk smaken op deze barbecue. Door de grill vlak dat erg dicht bij zit zul je een heerlijke rooksmaak krijgen, het vlees dat je er op zult barbecueën zou druppelen en dat zult een damp veroorzaken waardoor de damp weer terug in het vlees zult gaan en een heerlijke rooksmaak zult krijgen.
Familie en vrienden
Veel mensen hebben nog nooit zoiets geproefd dat van een Yakitori bbq afkomt omdat het bij sommige nog vrij onbekend is. Mensen horen er wel vaak van en willen het graag wel proeven maar komen er nooit aan. Dit kan komen door het vrij dure prijskaartje, maar het is zeker je geld waard. Het is een leuke barbecue om aan je familie en vrienden te laten zien en hen wat te laten proeven en om hun te laten zien hoe heerlijk het eten van een Japanse barbecue kan zijn. Een minpunt kan zijn dat de houtskolen voor deze barbecue zeer exclusief zijn namelijk de Binchoten houtskolen. De houtskolen worden namelijk speciaal voorbereid en worden nog maar weinig gemaakt en geëxporteerd.