Super leuke kroeg in Rotterdam

Wij gaan ieder weekend naar de kroeg Rotterdam. Dit is voor ons echt een uitlaatklep na een drukke werkweek. Helaas ging onze vaste café dicht en nu moesten wij op zoek naar een nieuw café. Wij hebben nu een heel gezellig muziekcafé gevonden waar altijd wel iets te beleven valt. Waar jij heerlijk tijdens een drankje naar live muziek kan luisteren. Het is zelf zo dat het niet steeds dezelfde artiest is, maar er komen bij deze onderneming steeds verschillende artiesten. Zo is het er nooit saai en zijn er steeds verschillende optredens. Als jij dan wilt weten wanneer deze optreden zijn dan kan jij dat zien via de website van dit bedrijf of via de Facebookpagina.

Naast drinken ook een hapje eten.

Wanneer jij een keer heerlijk wilt lunchen of ’s avond een lekker hapje wilt eten dan kan jij bij deze muziekcafé ook terecht. Deze onderneming biedt voor een scherpe prijs heerlijke maaltijden aan. Hierbij kan jij denken aan:

  • Vleesgerechten
  • Visgerechten
  • Vegetarische gerechten
  • Tosti’s

En wat ook een heerlijk gerecht bij dit eetcafé is de varkens schnitzel. Als ik dit al weer schrijf begint mij maag alweer te knorren. Ben jij dus nog op zoek naar een leuke gezellige kroeg in Rotterdam? Ga dan eens langs bij: Muziekcafé Oldtimer.