Speciaal bier drinken is een prachtige hobby

Samen met mijn beste vriend proeven we iedere laatste vrijdag van de maand speciaalbier. Dat doen we al een jaar of tien en we hebben er allebei heel veel plezier in. Zeker omdat we om en om moeten zorgen voor een nieuw speciaalbier. Dat is soms best lastig om een soort te vinden die we nog niet hebben geproefd. Daarom was ik online al een tijdje op zoek naar nieuwe sites met veel aanbod van speciaalbier. Deze site kende ik nog niet maar was een schot in de roos. Veel aanbod, veel informatie en een betrouwbare levering. En daar hou ik van. Afspraak is afspraak. Het fijne van het online bestellen is dat je er ook veel tijd mee bespaart. Vroeger ging ik veel winkels af en vond dan nog niet wat ik vond. Daar baalde ik weleens van. Nu ben ik in een kwartiertje klaar en heb ik voor een half jaar bier besteld.

Geheim

Ik hield deze site om speciaalbier te bestellen eerst nog even geheim voor mijn vriend. Hij vroeg zich al af waar ik al die lekkere speciaalbieren vandaan had. Vorige maand heb ik hem verteld dat ik de bieren op deze site besteld had. Nu besteld hij er zelf ook alles. De bieren voor zichzelf en voor onze heerlijke avonden samen! Prima site dit. Dik tevreden.