Prachtige congres locatie

congres locatie

Het is zover, jij gaat een congres locatie kiezen en dan moet je nog even nagaan of dat het wel geschikt is voor iedereen:

  • Wie komen er naar het congres? Zijn het veel mensen of juist een kleine groep die je wilt bereiken?
  • Hoe is de bereikbaarheid? Kunnen mensen er met de auto goed komen en parkeren? Is het met de trein of bus ook goed te bereiken of moeten ze dan nog erg ver lopen?
  • Wanneer is het congres? De datum moet je ook op tijd doorgeven zodat mensen er in hun agenda ook rekening mee kunnen houden, je wil namelijk een hoge opbrengst!
  • Is iedereen uitgenodigd? Controleer dat altijd goed en houd een lijst bij van wie er komen.
congres locatie

Multifunctionele congres locatie

Het is fijn als alles wat je wilt doen ook aanwezig is op de congres locatie. Daarom is het aan te raden om daar vooraf navraag naar te doen en dan kun jij zelf bekijken of dat het geschikt is of niet. Verder zijn er nog meer dingen waar je naar moet kijken want wat is er nodig op de locatie? Is er al apparatuur of moet je dat zelf regelen? Vaak is het er wel, maar dan raden we je wel aan om even extra te informeren zodat jij er ook zeker van bent. Alle vragen die je hebt kun je sowieso aan ons stellen zodat wij mee kunnen kijken en alles met jou kunnen regelen nou en later.

congres locatie