Kaasleverancier is je graag van dienst!

Kaasleverancier

Kaasleverancier Remijn weet als geen ander hoe dat dit  hoort te smaken. De uiteenlopende smaken zijn een werkelijke streling op de tong. Wanneer je al meer dan 30 jaar kaas produceert, dan is je kennis en smaak wel goed neem ik aan. Zelf vind ik het heerlijk om dit te nuttigen in de avond tijdens de borrel. Overdag ben ik werkzaam in een kleine supermarkt waar wij met unieke producten werken. Onze leveranciers worden met de hoogste zorg uitgekozen die bij ons mogen komen leveren. Dan kun je ongeveer wel nagaan hoe graag wij letten op de kwaliteit van het product. Enfin, afgelopen week wilde wij eens kijken of dat wij ons kaas assortiment konden uitbreiden. De basis jong- en oude kaas hebben wij natuurlijk standaard in het assortiment. Echter zochten wij ook nog kruidenkazen die wij in het assortiment konden toevoegen.

Kaasleverancier

Kaasleverancier die er graag voor je is

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee wellicht kon helpen. Kaasleverancier vinden op het internet is trouwens zo gedaan. Alleen een leverancier vinden die ons het juiste kwaliteit kan bieden is daarentegen wat lastiger. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Kaashandel Remijn. Aangezien ik het erg belangrijk vind om de smaken eerst te proeven zijn wij naar een winkel gegaan van dit bedrijf. Uitgelegd wat de reden is dat wij hier zijn en of dat wij een proeverij konden krijgen.

Dit was geen enkel probleem en diverse soorten en smaken kregen wij voorgeschoteld. Alles, maar dan ook echt alles smaakte echt fantastisch!