Crazy Kitchen meer dan zomaar een catering!

Ben je op zoek naar catering Amsterdam dan ben je bij Crazy Kitchen aan het juiste adres. Crazy Kitchen is de cateraar voor ontbijt, lunch, diner én evenementen zoals een bedrijfsfeest of bruiloft. Crazy Kitchen heeft een schitterende industriële locatie voor private events zoals private dining. Bij Crazy Kitchen maken ze lunches en diners van hoge kwaliteit. Er wordt gekookt met liefde én met respect voor seizoenen, ingrediënten en de natuur. Er wordt geprobeerd om zo verschillend mogelijk te koken door het mixen van diverse ingrediënten. Door er een extra lepeltje verrassing aan toe te voegen levert dit een buitengewone ervaring op. Als je gek bent op lekker eten kun je nergens anders beter terecht als bij Crazy Kitchen.

Het adres voor een overheerlijke lunch

Al jaren verzorgt Crazy Kitchen belegde broodjes, biologisch, lunches en catering voor tal van bedrijven in Amsterdam. Alle aandacht en passie wordt in ontbijt, lunch, borrel of diner gestopt. Het eten wordt vers bereid en met liefde gemaakt. Je kunt bij Crazy Kitchen altijd makkelijk een lunch bestellen voor één of meerdere personen. Je hoeft daar niet de deur voor uit want de vers bereide luxe broodjes van het ontbijt of de lunch worden net als hapjes voor de borrel of een heel diner, bij je bedrijf of bij je thuis bezorgd. Bezorging is door heel Amsterdam, maar ook in de gemeente Purmerend, Haarlemmermeer en Graft-De Rijp. Het enige dat jij hoeft te doen is minimaal een dag van tevoren bestellen zodat er verse ingrediënten kunnen worden gekocht om een lekker ontbijt, lunch, diner of borrelhapjes mee te maken!

Voor een onvergetelijke trouwdag in Amsterdam

Crazy Kitchen is door de gemeente Amsterdam aangewezen als een van de officiële trouwlocaties Amsterdam. Een Amsterdamse trouwambtenaar komt dan bij Crazy Kitchen het huwelijk voltrekken. Daarvoor heeft Crazy Kitchen een trouwzaal van ruim 250 m2  waar meer dan 100 personen mee kunnen genieten van jullie mooiste dag. Er is, buiten het nuttigen van een zeer speciale lunch of diner, ruimte genoeg voor je favoriete band, zodat je met je gasten kunt dansen tot in de late uurtjes.