Cashewnoten voor in jouw heerlijke sla

cashewnoten

Cashewnoten zijn een toevoeging aan heerlijke gerechten. Ze zorgen voor een extra bite! Zeker bij gerechten die veel mensen snel saai vinden kunnen cashewnoten zorgen voor een heerlijke extra toevoeging. Sla is een voorbeeld waarbij cashewnoten goed bij passen. Je kan ze makkelijk toevoegen waardoor de sla nog lekkerder wordt. Veel mensen vergeten deze simpele stap aan gerechten. Toch is het goed om zo iets kleins als cashewnoten toe te voegen. Het is een upgrade die je gerechten veel beter kan maken. Ben jij benieuwd hoe ik mijn gerechten altijd nog lekkerder maak? Lees dan verder! In dit blog vertel ik mijn tips om je gerechten het allerlekkerste te maken!

cashewnoten

Lekkere maar ook mooie gerechten

Wanneer je gerechten wil serveren is het niet alleen belangrijk dat ze goed smaken. Vaak zeggen we namelijk: het oog wil ook wat. En dat klopt! Hoe een gerecht eruit ziet is minstens zo belangrijk. Zorg daarom dat je het gerecht mooi opmaakt voordat je het serveert aan je gasten. Je kan de cashewnoten bijvoorbeeld leuk neerleggen op de bovenkant van de salade. Zo ziet iedereen wat er in de salade zit. Daarnaast je met wat extra ingrediënten ook makkelijk zorgen voor wat extra contrast. Dit zorgt ervoor dat je haast niet kan wachten met eten. Dat is natuurlijk de bedoeling! 

Zorg voor lekkere ingrediënten

Mijn tweede tip gaat over de ingrediënten. Het is namelijk heel erg belangrijk met wat voor soort ingrediënten je kookt. De smaak van bijvoorbeeld de cashewnoten kan veel invloed hebben op het gerecht. Ga daarom langs een zaak waarbij je zeker weet dat de ingrediënten goed zijn voor het gerecht. HEt is zonde als de ingrediënten niets toevoegen aan het gerecht. Proef regelmatig kritisch en volg natuurlijk goed eventuele recepten. Voordat je het weet kan jij gerechten maken als een echte kok! En met die echte cashewnoten ben je helemaal een ster in de keuken!